1 oktober 2014

Starstable fyller år!

Starstable firar tre år, och det gör de med besked. Inte nog med att det kommer speciella födelsedagsbutiker, dessutom bjuds det på tårta, dagliga födelsedagsuppdrag och speciella födelsedagstävlingar. Dessutom har flera stall blivit lite extra pyntade dagen (veckan) till ära.

Först och främst har vi dagliga uppdrag och tävlingar i Fort Pinta. Från varje uppdrag får man en present som är en del av det nya födelsedags-settet till både häst och ryttare. Födelsedags-tävlingarna ger mer xp än de vanliga tävlingarna och verkar vara på olika platser varje dag.

Sedan kommer de vanliga födelsedagsbutikerna som säljer mat till hästen och fyrverkerier. Butikerna finns i Moorland, Fort Pinta, Silvergladebyn och Jarlaheim, medan de platser man kan avfyra fyrverkerier på är Moorland, Fort Pinta och Silvergladebyn.

Förutom detta har vi också fått en enorm tårta i Firgrove, som jag kanske inte tycker ser så god ut, men det kommer nog bli ett uppsving i antalet kafébesökare! Sedan har också Moorland, Fort Pinta och Silvergladebyn pyntats upp inför firandet.
Och sist men inte minst kommer JA:s låtar börja spelas på discot i Fort Pinta. Man kommer att kunna byta låt genom att byta plats på dansgolvet. Sedan har säkerhetsvakten fått tag på några affischer med JA som han vill sätta upp i Fort Pinta.

Det är med andra ordlångt från en liten uppdatering och jag ser fram emot att göra de olika uppdragen och tävlingarna. Tårtan tycker jag däremot inte ser särskilt god ut, den har väldigt många väldigt olika färger, men de kommer knappast förgifta oss på ett kalas. Hoppas jag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar